Comic Strips 卡通人物字谜

文章目录
  1. 1. 规则
  2. 2. 参考资料

本题型由Michael Rios设计,并在2007年USPC中使用。

规则

将所给的长条形字母表拼合起来(字条不可以旋转、翻转),使得组成的字谜(Crossword)当中存在所列的一些卡通人物的名字(粗体大写的名字部分),只有一个名字在字母表中没有出现。读取的顺序按顺向、逆向或者斜向均可。

Arrange the N strips (N=3 in example) side by side (without any rotations) to form a word search containing X of the given Y names (Y-X=1; Use only the capitalized last names). Names may read forward, backward and/or diagonally.

Comic Strips例题,作者:Michael Rios

参考资料